Vredesduif met olijftak in snavel.

Aktie tegen wapenbedrijf EADS

2-2-2012 Op 31 mei houdt EADS zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering in Amsterdam. Dan presenteert het wapenbedrijf winstcijfers en plannen. Hťt moment om duidelijk te maken wat wij vinden van wapenhandel. Doe mee! We hebben je nodig!

 

Blijf op de hoogte van actievoorbereidingen en denk mee! We hebben mensen nodig die ons steunen, met ons meedenken en informatie verder verspreiden.

Kom naar Amsterdam op 31 mei. Tijd en plaats worden later bekendgemaakt. We willen de aandeelhouders ons protest laten horen.
Help ons een aandeel te kopen zodat we op de aandeelhoudersvergadering vragen kunnen stellen. Doe een bijdrage op rekening 390.407.380 t.n.v. Campagne tegen Wapenhandel onder vermelding van Aandeel EADS. Een aandeel geeft ons recht op 5 minuten spreektijd. Natuurlijk gaan we de aandelen na de actie meteen weer verkopen. Eventuele winst komt volledig ten goede aan meer actie tegen EADS.
Schrijf je in en blijf op de hoogte. We hebben een email lijst opgezet. Meld je aan voor EADS nieuws per email op www.stopwapenhandel.org/newsletter
'Like' ons op Facebook. Via Facebook verspreiden we wapenhandelnieuws en actieoproepen. www.facebook.com/stopwapenhandel

EADS is een groot wapenbedrijf. Het maakt gevechtsvliegtuigen, helikopters, raketten en drones. Het maakt ook militaire elektronica en communicatie-apparatuur. En EADS maakt en onderhoudt kernwapens. EADS heeft vestigingen in heel Europa maar het hoofdkantoor zit in Nederland, omdat Nederland lage belastingtarieven heeft voor internationale bedrijven.
EADS levert wapens over de hele wereld, onder meer aan India & Pakistan, Colombia, Saoedi-ArabiŽ, China, Kazachstan. Tot voor kort leverde EADS ook aan LibiŽ. Ook maakt EADS grensbewaking voor Fort Europa.+

Bron: Campagne tegen Wapenhandel, 25-1-2012