Vredesduif met olijftak in snavel.

Gaza Freedom Flotilla

19-6-2018 Het bezoek van het Gaza Freedom Flotilla aan Nederland is een groot succes geworden. In de pers werd er behoorlijk wat aandacht aan besteed. Aan de boottocht door Amsterdam namen zo'n 100 activisten deel. Een filmisch verslag ervan kunt u bekijken als u doorklikt.

 

Botenparade Gaza Freedom Flotilla in Amsterdam

Paul Dijkstra maakte een mooi filmisch overzicht over de komst van de Gaza Freedom Flotilla en onze activiteiten in het kader van hun ontvangst.
Het bezoek en onze activiteiten zijn alle opgepikt door de media: Het Nieuwsblad van het Noorden en het AD rapporteerden over de komst van de Gaza Freedom Flotilla naar Groningen en Rotterdam. De Telegraaf berichtte over de 90 bekende Nederlanders die op uitnodiging van de Gaza Freedom Coalitie opriepen tot beŽindiging van de blokkade van Gaza. Ook priester Antoine Bodar berichtte hierover. Het Parool berichtte over de "Vrolijke maar serieuze boottocht" voor Gaza door de Amsterdamse grachten waaraan zo'n 100 activisten deelnamen. De afsluitende de publieksbijeenkomst "De blokkade van Gaza en hoe nu verder?" werd gehouden in een bomvolle zaal, met veel nieuwe gezichten, en in aanwezigheid van internationale pers.

Bron: docP