Vredesduif met olijftak in snavel.

Geweldloze actie voor Gaza

27-2-2024 De Freedom Flotilla Coalition (FFC) vaart binnenkort uit om de dodelijke belegering van Gaza door IsraŽl uit te dagen. De FFC stuurt een vloot de zee op met duizenden tonnen noodzakelijke humanitaire hulp die ze rechtstreeks aan de Palestijnen in Gaza zal leveren. De FFC is een wereldwijde solidariteitsbeweging met als doel een einde te maken aan de illegale IsraŽlische bezetting van Gaza.

 

De Freedom Flotilla Coalition bestaat uit Canadian Boat to Gaza, Freedom Flotilla Italia, My Care Malaysia, Kia Ora Gaza (Aotearoa / Nieuw Zeeland), Ship to Gaza Norway, Palestine Solidarity Alliance (Zuid-Afrika) , Rumbo a Gaza (Spanje), Ship to Gaza Sweden, IHH / Mavi Marmara Freedom and Solidarity Association (Turkije), US Boat to Gaza en het International Committee for Breaking the Siege of Gaza.

'Waar onze regeringen falen, varen wij', zegt Karen DeVito van Canadian Boat to Gaza. 'We stippelen een koers uit naar het geweten van de mensheid, in solidariteit met het Palestijnse volk.'

De Freedom Flotilla Coalition roept maatschappelijke organisaties van over de hele wereld op om de actie te steunen en zich aan te sluiten.

Bron: Freedom Flotilla Coalition