Vredesduif met olijftak in snavel.

SP-Kamerlid Karabulut gaat mee

23-5-2017 SP-buitenlandwoordvoerder Sadet Karabulut heeft zich gevoegd bij de Nederlandse vredesactivisten die morgen (24 mei) per bus naar Brussel gaan om zich daar te voegen bij de protestacties tegen de NAVO-top die op Hemelvaartsdag (25 mei) gehouden wordt. Ook zal zij woensdagmiddag deelnemen aan de actie bij Volkel tegen het Amerikaanse moderniseringsprogramma van de ook daar gestationeerde kernwapens

 

Zoals we in ons persbericht van 22 mei jl. (http://www.vredessite.nl/nieuws/navoacties_1170.html) meldden zal onder het motto "investeer in vrede, niet in oorlog" op woensdag 24 mei vanaf 17.00 uur vanaf station Brussel Noord gedemonstreerd worden voor de vrede en tegen militaire avonturen. Op donderdag 25 mei zal vanaf 9.00 uur in het Institut libre Marie Haps (Aarlenstraat 11 in Brussel) een inhoudelijke tegentop worden georganiseerd over onder andere de militaire interventies van de NAVO, de militaire uitgaven, de spanningen met Rusland en nucleaire wapens.

 

Oorlog is geen Oplossing is de Nederlandse lidorganisatie van het No to Nato netwerk dat voor deze protestacties verantwoordelijke is.

23-5-2017