Vredesduif met olijftak in snavel.

Tent of Nations

4-1-2019 De Vrienden van Tent of Nations ontplooien weer vele activiteiten in 2019. Natuurlijk kunt u met hen weer een bezoek brengen aan dit vredesproject in Palestina, maar ook in Nederland is er wat te doen. Op 8 februari is er in Amsterdam het Ontmoet Palestina Feest en op 9 februari in Driebergen een Vriendenmiddag.

 

Welkom bij Tent of Nations, als bezoekgroep of als vrijwilliger
In 2018 zijn er bijna 10.000 mensen bij Tent of Nations op bezoek geweest. Dit betekent dat een groot aantal mensen kennis heeft gemaakt met Tent of Nations, en met de inspiratiebronnen van de familie Nassar. Wij zijn blij dat ook een groeiend aantal Nederlandse reisgroepen en vrijwilligers de weg naar Tent of Nations weet te vinden. Wil jij volgend jaar een bezoek brengen met een groep, of zou jij voor kortere of langere tijd de handen uit de mouwen willen steken bij Tent of Nations? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.

 

Welkom bij de Vriendenmiddag op zaterdag 9 februari 2019 in Driebergen
De aanmeldingen stromen al binnen voor de Vriendenmiddag Tent of Nations op zaterdagmiddag 9 februari in Driebergen. Daoud Nassar hoopt hierbij zelf aanwezig te zijn, en ons bij te praten over de ontwikkelingen bij Tent of Nations. Het wordt een inspirerende middag met ontmoeting, muziek, Palestijnse hapjes, en veel inspirerende workshops. Je leest hier het volledige programma. Van harte welkom! Je kunt je aanmelden via tentofnationsnl@gmail.com En: neem vooral iemand mee met wie je het verhaal van Tent of Nations wilt delen!

 

Welkom bij het Ontmoet Palestina Feest op vrijdagavond 8 februari in Amsterdam
Op vrijdagavond (en nacht) 8 februari 2019 ben je van harte welkom bij het Ontmoet Palestina Feest in Amsterdam. Een avond waarop Daoud Nassar spreekt, maar ook volop tijd en ruimte voor workshops, dabkah en dans. Klik hier voor meer informatie en aanmelding. Ook hier ben je van harte welkom!

 

Meer info

 

Tent of Nations is een educatieve boerderij met het vredesproject van de Palestijns-christelijke familie Nassar in Bethlehem. Ondanks de moeilijke omstandigheden en de voortdurende dreiging van landonteigening, zet de familie Nassar zich op een geweldloze en zeer creatieve manier in onder het motto "Wij weigeren vijanden te zijn".

Bron: Tent of Nations