Vredesduif met olijftak in snavel.

Reis naar IsraŽl & Palestina

7-3-2018 Tent of Nations organiseert weer een Solidariteits- en Ontmoetingsreis naar IsraŽl & Palestina. Wil je je verdiepen in de impact van de politieke situatie op het dagelijkse leven van mensen in zowel Galilea, de Westbank als Jeruzalem? Sta je open voor ontmoetingen met moslims, joden en christenen?

 

Wil je luisteren naar vertegenwoordigers van vredes- en mensenrechtenorganisaties, zowel joodse IsraŽliŽrs als Palestijnen? Wil je een dag je handen uit de mouwen steken bij Tent of Nations?

Dan ben je van harte welkom als deelnemer aan deze indrukwekkende reis naar IsraŽl & Palestina, die van 18 - 28 oktober 2018 opnieuw georganiseerd en begeleid wordt door Meta Floor. Zij heeft jaren in Jeruzalem gewoond, en heeft een breed netwerk van zowel IsraŽlische als Palestijnse partners.

Van deelnemers wordt verwacht dat zij met een luisterende houding rondreizen, en na afloop hun ervaringen delen in hun eigen netwerk of geloofsgemeenschap. We reizen met een groep van 15 - 18 deelnemers, aanmelding kan tot uiterlijk 1 augustus 2018 (wacht echter niet te lang met aanmelden, want de groep heeft mogelijk al eerder het maximum aantal deelnemers bereikt).

Meer informatie en het voorlopige programma

7-3-2018