Vredesduif met olijftak in snavel.

Jasmine Rishmawi in Nederland

6-4-2011 Van 27 mei tot 9 juni is de 24 jarige Palestijnse Jasmine Rishmawi in Nederland. Jasmine komt uit een christelijke familie in Beit Sahour (Westbank) en is net afgestudeerd in de Werktuigbouwkunde aan de Birzeit Universiteit. Ze vertelt graag haar verhaal in kerk, moskee, school of buurthuis.

 

Jasmine wil graag vertellen over haar persoonlijke ervaringen als jonge Palestijnse vrouw die leeft in bezet gebied. Wat doet deze militaire bezetting met haar persoonlijk en hoe probeert zij met deze dagelijkse problemen om te gaan.

Wij willen haar zoveel mogelijk haar verhaal laten doen voor mensen die nog niet zo bekend zijn met de achtergronden in het Midden Oosten en vooral ook veel jongeren bereiken.

Nodig ons uit!! We kunnen zowel een verhaal houden over de geschiedenis als over de huidige situatie in de Palestijnse gebieden en willen graag met mensen doorpraten over wat zij kunnen doen om te helpen tot een rechtvaardige oplossing te komen. Grijp deze kans en organiseer zelf (samen met ons) een bijzondere bijeenkomst! Neem contact op met de Olijfbomencampagne: info@planteenolijfboom.nl of 06-455.23.886.+

Bron: Olijfbomencampagne, 4-4-2011