Vredesduif met olijftak in snavel.

Nieuwe spellen en wenskaarten

28-10-2014 In de webshop van het Museum voor Vrede en Geweldloosheid zijn nu de nieuwe samenwerkingsspellen Parado en ZooMemo te koop. De spellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 en 5 jaar. 'Niet tégen elkaar maar mèt elkaar' is het motto van deze spellen, die ook nog leuk zijn voor volwassenen.
Daarnaast zijn er ook 3 nieuwe kaarten, geschikt als kerstkaart en voor andere doeleinden.

 

Bij coöperatieve spellen zitten de spelers elkaar niet dwars maar helpen elkaar juist om de moeilijkheden van het spel te overwinnen. Samen winnen ze allemaal of verliezen ze allemaal. Een bijzondere ervaring voor jong èn oud!

 

spel ZooMemo

Parado

Kom je ook naar het grote verkleedfeest? Iedere speler verkleedt een aantal kinderen met gekke combinaties van verkleedkleren en voorwerpen.
Als we bijna klaar zijn met verkleden komen de eerste bezoekers kijken. Zijn ze er allemaal, dan begint de grappigste parade die je ooit hebt meegemaakt!
Een coöperatief spel waarin de lol centraal staat. De spelers helpen elkaar om maffe outfits te maken! Voor oudere kinderen is er een spannende variant met meer strategie.

 

ZooMemo

Vandaag gaan de jonge dieren op avontuur in de dierentuin. Aan het einde van de dag helpen wij ze om hun eigen plek terug te vinden. Maar plotseling brult de leeuw! De jonge dieren schrikken en rennen door elkaar! Ondertussen is de directeur onderweg naar de dierentuin. Lukt het om alle dieren naar hun plek te brengen voordat de directeur er is?
ZooMemo is de coöperatieve pendant van het bekende memory. De spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden!

 

Beide spellen kosten €12,50 Meer info en bestellen

 

vredeswenskaart

 

Vredeswenskaarten

Van 3 affiches uit de tentoonstelling van door Len Munnik in de loop der jaren voor de Vredesweek getekende affiches, zijn vredeswenskaarten gemaakt. U kunt ze gebruiken als kerst- of nieuwjaarskaart, maar ze zijn ook voor andere doeleinden geschikt.

Ze kosten €0,50 per stuk Meer info en bestellen

Museum voor Vrede en Geweldloosheid