Vredesduif met olijftak in snavel.

Een vreedzaam 2014!

10-1-2014 We hopen dat de wereld in 2014 wat vreedzamer wordt, zodat we u veel goed nieuws kunnen brengen. We hopen ook voor steeds meer vredesorganisaties het efficiënte middel te worden om hun activiteiten onder de aandacht te brengen.

 

In 2013 zetten we de eerste stappen naar samenwerking tussen VredesNieuws en De Vredessite. In 2014 zal die samenwerking verder gestalte krijgen.

 

We willen een nieuwsmedium zijn voor de hele vredesbeweging. Wat we daarvoor vooral nodig hebben is meer correspondenten die nieuws, dat ze in eigen organisatie of belangstellingssfeer tegenkomen, in VredesNieuws willen invoeren. Het gaat daarbij om berichten die ze tegenkomen in bladen en op internet, maar ook om b.v. verslagen van bijeenkomsten die ze bezoeken. We willen van enkele correspondenten die veel berichten maken naar veel correspondenten die elk slechts enkele berichten per kwartaal maken.

 

Een belangrijke doelstelling van VredesNieuws is ook tijdsbesparing voor de mensen die voor vredesorganisaties de publiciteit verzorgen. Uw bericht in één klap op meerdere websites, Vredeslijst, rss-feed, e-mailnieuwsbrief en nu ook Twitter. We hopen dat meer vredesorganisaties de mogelijkheden die wij bieden ontdekken en een eigen correspondent aanstellen.

 

Voelt u er voor om zelf correspondent te worden? Laat het ons weten via: info@vredesmedia.nl

10-1-2014