Vredesduif met olijftak in snavel.

Follow @vredesbeweging

10-6-2015 Hoi!
Let op. GEHEEL NIEUW! Volg voortaan de tweets van @vredesbeweging als je snel wilt weten waar, waartegen en vooral waarvoor overal ter wereld geweldloos actie wordt gevierd...

 

Het zijn vredesacties tegen oorlog en oorlogsvoorbereiding, tegen uitbuiting en onderdrukking en tegen uitputting van de natuur. En vr peoples power, mensenrechten, emancipatie en vr een vreedzame, eerlijke en leefbare samenleving, lokaal en mondiaal.

Van ruim honderd twitteraccounts - waaronder ook die van nederlandse vredesorganisaties - worden vrijwel dagelijks tweets geselecteerd en vervolgens geretweet. De tweets geven niet alleen korte tekst - en meestal ook beeld - , maar bieden ook toegang tot achterliggende informatie en contactgegevens. Waardoor meedoen weinig moeite zal kosten.

Deze toffe gratis informatievoorziening is vooral gericht op de nieuwe generatie activisten die het snelle nieuws op hun smartphone lezen,

Het is verbluffend hoeveel beweging er overal gemaakt wordt, en hoe divers het geheel is. Wie na een dag volgen van de tweets nog zegt dat de vredesbeweging oud en grijs is heeft het nakijken. Nee, de nieuwe uitstraling is als de activisten... jong, levendig, betrokken en vooral met plezier.

Tot spoedig! Have fun!

@vredesbeweging is een twitteraccount van Vredesbeweging Pais, de Nederlandse sectie van WAR RESISTERS' INTERNATIONAL.

Voor contact Info@vredesbeweging.nl

Mits bronvermelding is het verder circuleren van de tweets uitdrukkelijk toegestaan!

10-6-2015