Vredesduif met olijftak in snavel.

Activiteiten Vredesweek

12-9-2023 Stop Wapenhandel geeft op 17 sept. een workshop spandoek schilderen op vredesfestival Peace in the Park in Eindhoven. Op 18 sept. gesprek met Vredesplatform Zwolle over wapens en milieu. Op 23 sept. gesprek bij de Ambassade van Vrede in Vlaardingen over wapenhandel, oorlog in Oekra´ne en het verband tussen wapenhandel en klimaat.

 

Zondag 17 september geeft Stop Wapenhandel een workshop spandoek schilderen op vredesfestival Peace in the Park in Eindhoven. Op maandagavond 18 september om 19.30 praten ze met Vredesplatform Zwolle in de Doopsgezinde Kerk aan de Wolweverstraat over wapens en milieu. Op zaterdag 23 september om 15.00 uur bij de Ambassade van Vrede in Vlaardingen over wapenhandel, oorlog in Oekra´ne en het verband tussen wapenhandel en klimaat in Museum Vlaardingen, Westhavenkade 54.

á

Op zondag 24 september van 18 tot 19 uur, zoals elke 24ste van de maand, op het Spui in Amsterdam protesteren tegen de oorlog in Oekraine, tegen kernwapens en wapenwedloop, en voor onderhandelen en diplomatie. Sprekers onder andere Henk Baars, voorzitter Kerk & Vrede, en Jolle Demmers, Hoogleraar conflictstudies.

Bron: Stop Wapenhandel