Vredesduif met olijftak in snavel.

70-jarig jubileum WFBN

1-3-2018 Op woensdag 14 maart as. viert de Wereld Federalisten Beweging Nederland haar 70-jarig jubileum in Nieuwspoort. De WFBN werd op 1 maart 1948 opgericht. De WFBN had in haar beginjaren vele duizenden leden. Na een lange historie is de WFBN nog steeds actief in het verspreiden van de boodschap van En Wereld - eenheid in verscheidenheid.

 

De WFBN streeft naar een wereldsamenleving waarin een zodanige vredestoestand zal heersen, dat de wezenlijke rechten en plichten van ieder mens tot gelding kunnen komen en ieder mens door gelijke ontwikkelingskansen zich zo volledig mogelijk als mens kan ontplooien.

Een belangrijke vraag die wereldfederalisten zich stellen is: Hoe en wanneer gaan wij onze verantwoordelijkheid nemen richting een rechtvaardig en duurzaam beheer van de Aarde?

U bent van harte uitgenodigd om het 70-jarig jubileum met ons in Nieuwspoort te komen vieren. Jan Pronk zal de Sustainable Development Goals belichten, Aat de Jonge de rol van burgemeesters, en Jan Juffermans de noodzaak van een eerlijke verdeling. Moderator is theatermaker Marjolijn van Heemstra.

De ontvangst is vanaf 14.30 uur, het programma start om 15.00 uur. Om 17.00 uur sluiten we af, gevolgd door de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

Plaats: Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag

Meer info: wfbn@wfbn.nl

Bron: WFBN