Vredesduif met olijftak in snavel.

XminY is gered!

6-6-2012 Het XminY Solidariteitsfonds heeft er 650 nieuwe donateurs bij! Dat betekent dat het kan doorgaan met het financieel ondersteunen van actiegroepen en maatschappelijke bewegingen, waaronder de vredesbeweging, overal ter wereld.

 

Rutger van den Dool, coördinator XminY schrijft ons:

 

'Opgelucht, euforisch en toch ook enigszins verbijsterd' is wellicht de meeste treffende manier om te omschrijven wat er door ons heen ging toen bleek dat XminY meer dan 650 nieuwe donateurs heeft mogen verwelkomen over de laatste twee jaar.

 

Twee jaar eerder moest XminY de noodklok luiden; Er waren minimaal 600 nieuwe donateurs nodig, wilde XminY overleven. En dat is dus gelukt! De toekomst van XminY lijkt voor de komende jaren veilig gesteld.

 

Maar toch zijn we ook nog steeds niet klaar. We willen namelijk absoluut voorkomen dat XminY opnieuw in zo'n financieel benarde situatie beland. Dit was eens, maar nooit meer. Hierom gaan we dan ook door op de reeds ingeslagen weg en kijken hoe we XminY toekomst-bestendiger kunnen maken. Zowel de huisstijl, de website als ook het politiek-inhoudelijke verhaal moet een broodnodige update krijgen. Zelfde idealen, maar dan aangepast aan de huidige tijd. Dat wordt de volgende uitdaging!

 

We zullen in de nabije toekomst berichten over al deze nieuwe uitdagingen, maar op dit moment is het belangrijkste nieuws dat er überhaupt een toekomst is voor XminY!

 

Grote dank voor alle hulp en steun die XminY van iedereen heeft mogen ontvangen!

 

Wilt u ook donateur worden? Kijk dan op: www.xminy.nl

6-6-2012