spacer
vredessite.nl
 
Paasmars 2006
logo
- Slotpersbericht
 
- Fotoverslag
 
- Programma
 
- Printversie
- Programma
- opent nieuw venster
 
- Affiche en flyer
 

 
webadres:
vredessite.nl/paasmars
 
steun de paasmars
giro: 4300898 t.n.v. paasmars te den haag
 
organisatie:
werkgroep paasmars
haags vredes platform
postbus 10500
2501 hm den haag

 
archief:
paasmars 1997
paasmars 1998
paasmars 1999
paasmars 2000
paasmars 2001
paasmars 2002
paasmars 2003
paasmars 2004
paasmars 2005
 
website door:
socia media
 
Gehost door dDH

 


Poster en flyer
in PDF formaat

 

Let op:

In tegenstalling tot wat er op de affiche staat, vertrekt de Paasmars vanaf de Hofplaats, niet vanaf het Spuiplein, zie de home page.
 
Downloaden en zelf uitprinten:
Wat is een PDF-bestand?
 
PDF is de afkorting van 'Portable Document Format', vrij vertaald: draagbaar document formaat. Het is een bestand dat uitwisselbaar is tussen vele soorten computers en programma's, met als groot voordeel dat de maker van het bestand precies kan vastleggen hoe het er uit ziet.
Wat voor computer, scherm of printer u ook heeft, het beeld en de 'uitdraai' zien er dus altijd het zelfde uit. PDF leent zich daarom uitstekend voor de verspreiding van posters e.d.
 
Wel heeft u een programma nodig dat PDF bestanden kan lezen. Het meest bekende programma daarvoor is 'Acrobat Reader', van de firma Adobe, die het PDF bestand uitgevonden heeft.
U kunt Acrobat Reader gratis downloaden. Vervolgens kunt u elk PDF bestand openen, bekijken en printen, maar niet wijzigen. Daarvoor is speciale (niet-gratis) software nodig.
 
Zodra u Acrobat Reader op uw computer geďnstalleerd heeft, kunt u ook PDF-bestanden openen vanaf een website, door er gewoon op te klikken. Uw browser start dan Acrobat Reader.
Wilt u het PDF-bestand niet direct bekijken of printen, maar eerst downloaden en opslaan op uw harddisk? Ook dat kan. In dat geval klikt u op de link met de rechter muisknop. Vervolgens kiest u 'Save Target As' (Internet Explorer) of 'Save Link As' (Firefox, Mozilla of Netscape).
 
Tip: Zet in het print-venster de opties 'Shrink oversized pages to paper size' en 'Expand small pages to paper size' beide aan.
 
Virus-info: Er zijn momenteel geen virussen bekend die bij alleen lezen (met Acrobat Reader) van een PDF bestand uw computer kunnen besmetten. Gerbuikers die zowel Outlook als PDF bewerkingssoftware hebben čn PDF bestanden per E-mail ontvangen, moeten zich informeren over het (tot nu toe) enige PDF-virus: 'Peachy'.